Prison Break. Michael Scofield e gay?

Nu e o noutate, dar eu acum am aflat, ce vreti? Si ca o baba stirba si curioasa, nu o pot tine pentru mine si o spun mai departe. Michael e ga-ay, Michael e ga-ay. Tra-la-la-la-la. Pai da, uite ce zice internetul. Ca Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break) umbla cu actorul Luke Mac-nu-stiu-cum. Astia doi au petrecut cateva ore impreuna dar au evitat sa fie fotografiati… Hm, ceva e putred aici. thinking Ma rog, cica pana la urma s-au lasat si au petrecut niste timp de calitate impreuna.

Problema n-ar fi asta, ci ca Luke asta, MacFarlane, nu ar fi el chiar oricine, ci fostul iubit al cuiva. N-are importanta ca acel “cuiva” e si el actor. Ideea e ca Luke e homosexual si ii plac actorii. Foarte bine dar sa stim si noi, publicul avid de picanterii. Si sa o spunem mai departe la fete, ca sa nu-l mai iubeasca pe Michael si sa ne iubeasca pe noi astia care ramanem inca nebanuiti.

Acum se pare ca cineva chiar a apucat sa-l intrebe pe Michael de-al cui e, iar el a negat vehement. Totusi ce naiba sa mai negi, cand scrie negru pe alb ca Mike si Luke sunt de 6 luni impreuna, ca Luke a atat de apropiat de vedeta din Prison Break ca chiar l-a insotit in Asia la niste filmari de reclame.

Fetelor, imi pare cu regret, dar s-a mai dus unul… Asteptam cu interes sa aflam vesti imbucuratoare si despre Brad Pitt si George Clooney si am rezolvat problema definitiv 🙂


Citeste si:
Cum sa faci bani de la fraieri cu Prison Break
Prison Break. De ce inchizi telefonul, bre?
Prison Break, Sezonul 4 kicks ass !!
.

This entry was posted in actor, brad pitt, film, fost iubit, gay, george clooney, homosexual, info, michael scofield, prison break, wentworth miller. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s