Pasarile au prabusit avionul in rau – galerie foto

La doua-trei minute dupa ce a decolat de pe aeroportul La Guardia din New York, un avion Airbus A-320 nimereste fix intr-un stol de gaste. Ii face praf ambele motoare. Pilotul alerteaza pasagerii – 155 de oameni – sa fie pe faza ca va incerca o aterizare de urgenta in apele inghetate ale raului Hudson, aflat in apropiere de New York.

Aterizarea i-a reusit din plin, asa ca toata lumea s-a trezit destul de teafara dar drama abia atunci incepea. Avionul era pe cale sa se scufunde in apele adanci ale raului.

Odata treziti in rau, oamenii s-au urcat pe aripile avionului care se ducea incet in jos, asteptand sa fie salvati. Ceea ce s-a si intamplat, ca doar erau in America. Despre acoperirea mass-media a incidentului se vorbeste mai bine AICI.

De mentionat ca televiziunile romanesti au cam dormit in prima parte a incidentului, care s-a intamplat aseara (joi seara aproape de miezul noptii). Mai multe vorbe despre povestea asta poti gasi AICI. Au aparut intre timp si primele fotografii ale incidentului, caci despre asta e vorba…

Ar mai fi de spus ca pilotul avionului, Chesley B. “Sully” Sullenberger, a devenit erou in SUA pentru felul exemplar in care s-a comportat.Aboneaza-te la RSS – full
Adauga Anti-Plicti la Favorite

Vezi si:
Toate avioanele din lume
Aterizare fortata
.

This entry was posted in airbus, aterizare fortata, avion, drama, info, pasager, pilot, poze, se scufunda in rau. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s