Basescu trage de urechi Realitatea, in direct – video

Ca Traian al nostru isi face singur dreptate, nu mai e o noutate. Doar ca nu mai intervenise demult in direct in vreo emisiune. Lasa ca a rezolvat acum problema. Ca un ninja mic a intrat, in direct, prin telefon peste emisiunea Laurei Chiriac si a lui Cosmin Prelipceanu, de la Realitatea, dornic sa imparta karate in stanga si-n dreapta. A inceput cu cei doi, a continuat cu postul si a sfarsit cu Vantu. Le-a umflat ochii la toti, sa se invete minte.

Ce facusera ei? Pai au tot discutat despre o propozitie pe care i-au citit-o pe buze lui Basescu si auzit-o in microfoanele din fata lui. Se intampla la o intalnire de la sfarsitul saptamanii. Se pare ca Base ii spunea, cu mana la gura, omului de afaceri George Constantin Paunescu despre o situatie ipotetica in care ar nenoroci populatia.

Doar din dragoste foarte mare se ajunge la astfel de drame. Ca altfel Base si Realitatea s-au tot iubit la viata lor. Acum eu ce sa mai zic, nu vreau sa trag si eu de urechi Realitatea ca au ajuns sa faca stiri de pe buze… Desi daca povestea cu “tiganca imputita” si vorbele spuse de presedinte in masina personala au stat in picioare, de ce n-ar sta si asta?

Avem deci circ mai ceva ca la Globus. Ma astept totusi ca, de acum, presedintele sa poarte un tifon pe fata precum Michael Jackson, ca altfel cu orice ar spune in public e cam halit. Si stim cu totii cam cat e de slobod la gura…

De fapt, eu cred ca “-flatia” aia care se aude in microfon era de fapt constipatia. Base i se plangea lui Paunescu de constipatia cu flatulatii pe care o are. Si ca s-ar nenoroci populatia daca ar avea constipatia lui…

Aboneaza-te la RSS – full
Adauga Anti-Plicti la Favorite

Vezi si:
Base, cel mai tare reporter
Tara arde si Base isi trage Constitutie
.

This entry was posted in direct, nenorocim populatia, politica, politician, presedinte, realitatea, tiganca imputita, traian basescu, video. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s