Facturi mai mici la telefonul mobil, my ass!

Normal ca mi-a sarit in ochi, ca de-aia a si fost scrisa. E vorba de o stire pe care am vazut-o azi intr-un ziar, iti dai si singurel seama in care. Si zicea la gazeta ca facturile la telefonul mobil se vor ieftini cu 30 la suta, in urmatorii 3 ani.

Nu zau! Am tot urmarit fenomenul telefoniei mobile. Inca de acum cativa ani se spunea ca facturile se vor reduce de n-o sa-ti vina sa crezi. Daca nu ma insel, si atunci motivul era ca si asta de acum – cum ca UE le pune pistolul la tampla companiilor de telefonie mobila sa reduca tarifele de interconectare. Adica sa nu mai platesti atat de mult daca vorbesti de la Orange la Vodafone, de exemplu.

Chiar crede cineva ca mastodontii astia sunt atat de prosti? Renunta ei la camioanele cu bani pe care ii castiga de la pu… prostime? Chiar se zvonea la un moment dat ca, daca e sa reduca tarifele, firmele de telefonie mobila ar puta taxa si apelurile primite. Ca sa fie clar. Deci hai s-o vedem si pe asta cu ieftinirea si pe urma mai stam de vorba. Daca apare, da-mi un beep 🙂

Situatia tot a iesit bine pana la urma ca am gasit, in acelasi ziar, altceva:


Se aude, sefu?

Aboneaza-te la RSS – full
Adauga Anti-Plicti la Favorite

Vezi si:
Aici vreau eu sa primesc facturile
Plata curentului sau scuze ca existam
.

This entry was posted in apel, celular, factura, plata facturii, scaderea facturilor, tarif, tarif de interconectare, taxarea apelurilor primite, telefon mobil. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s