Sunteti o tara de teroristi

De astazi, adinutza_manelista22 nu va mai putea sa-i trimita un SMS de amor lui ultras_georgica69 fara stirea mai-marilor tarii. Nici o conversatie in care costel_valoare il suna sa-l cheme la o bere pe Vasilica al Afroditei nu va mai trece neobservata. Asta deoarece, de astazi, intra in vigoare legea prin care toate convorbirile telefonice si SMS-urile vor trebui sa fie stocate de companiile de telefonie timp de 6 luni.

Ce sa-ti spun… asa se rezolva problemele in Romania. O tara in care autoritatile se inghesuie la coada sa se bata cu infractorii, cu delincventii si cu coruptia. O tara in care un anume Tolea Ciumac conduce masina fara permis cu stiinta sefului politiei sau in care acelasi personaj intra nestingherit intr-un studio de televiziune sa bage prezentatorul in… tomberon. La propriu.

Si pentru ca asa nu se mai putea, lupta cu infractionalitatea trebuia trecuta la nivelul urmator – inregistrarea telefoanelor si SMS-urilor. Din martie urmeaza mailurile si navigarile pe internet.

Domnilor procurori, daca v-ati fi facut si v-ati face treaba cum trebuie, nu se ajungea aici. Ati fi putut prinde infractorii si teroristii si fara sa inregistrati telefoanele tuturor romanilor. Nu ar fi trebuit sa intram in aceeasi oala TOTI, adica si cei 70 la suta oameni cinstiti din tara asta (cifra imi apartine).

Ca sa nu mai spun ca datele se sterg dupa 6 luni. La cat dureaza anchetele in tara asta, e clar ca or sa scape multi, inainte sa se ajunga la inregistrarile lor.

Viata privata asa cum o stiam pana acum se duce dreaq. Nu e ok deloc. Totusi, unii o sa ne obisnuim cu situatia, altii o s-o ignoram. Noroc ca inca nu se pot citi si gandurile, ca altfel pe alea le-ar fi stocat cel putin 2 ani.

Vezi si:
Papuci in capul lui George Bush
Mircea Badea isi arunca pantofii dupa Basescu
.

This entry was posted in ancheta, convorbire telefonica, convorbiri inregistrate, convorbiri stocate, coruptie, email, infractori, inregistrari, internet, justitie, lege, procuror, sms, tara, telefon, teroristi, tolea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s