Claudiu Saftoiu si ascultatul de telefoane: ultimele 48 de ore – poze

Poate ai auzit de ce nu mai dormim unii dintre noi noptile. De grija faptului ca Basescu le-ar fi ascultat telefoanele lui Geoana si Iliescu. Asa a zis Saftoiu… Claudiu Saftoiu. Cine e Saftoiu… Claudiu Saftoiu? Un ochelarist gras si usor tembel, care a fost pe rand in felul urmator: ziarist cu renume la el pe scara, laba dreapta a lui domnu’ presedinte pe care tocmai l-a dat in gat si… acum e acum: fost sef al SIE. SIE asta nu vine de la Sandramaua Iepurilor Efeminati, ci de la ditamai Serviciul de Informatii Externe. Adica seful spionilor romani, ce s-o mai incoace incolo… A, si mai este si sotul doamnei Saftoiu. Adriana Saftoiu. O femeie respectabila, saraca…

A zis-o, a retras-o, si-a luat-o rau in barba, Saftoiu… Claudiu Saftoiu asta. N-ar fi prima oara cand o izbeste in gard rau de tot. A mai scapat porumbelul odata, tot pe o chestie de genul asta si asta i-a adus demisia. Cu suturi, fara discutii.

Ce s-a intamplat acum? Pai povestea a inceput marti seara cand Saftoiu… Claudiu Saftoiu a spus la Realitatea TV ca Basescu cam asculta ilegal telefoane si stia ce vorbeau la telefon Geoana si Iliescu. Dupa nici 24 de ore, a dat-o la intors, cum ca tot ce-a spus el are la baza declaratii facute prin presa de Traian Basescu. Era un pic prea tarziu, frisca in mecla tocmai incepea sa si-o ia…

Presedintele, probabil, l-a sunat si i-a spus elegant: “Bai bolovanule, tu-ti dai seama cat de bolovan esti? Cum poti sa spui, bai cercopitecule, asa ceva? Puscaria te mananca!!” Pe un ton elegant, probabil, repet.

Poate te intrebi cum a reusit totusi Saftoiu… Claudiu Saftoiu asta sa conduca un serviciu secret al Romaniei?? Ce, e singurul care conduce ceva in tara asta si habar n-are cum se face?

Astazi deja au aparut si lacrimile. Inghititul in sec si privitul in tavan ale domnului Saftoiu… Claudiu Saftoiu. Ce sa-ti fac prietene, daca ti-a scapat porumbelul. Incercand sa o dea la intors, spunea la Antena 3: “n-am spus ce spuneti c-am spus, nu ma faceti sa spun ce nu vreau sa spun”.

Nu stiu. Mi-e si mila de el, intr-un fel. Dar imi trece repede, caci m-apuca revolta despre cum sunt cei care ne conduc, prostesc, asculta… Cum poate sa-ti scape ceva ce NU ai vrut sa-ti scape, tu ditamai fost mare mahar? Si problema tot nu e asta. Problema e ca daca ti-a scapat, pai du-o pana la capt, vere. Nu o ascunde cu prima ocazie. Altfel, s-o fi tinut naibii pentru tine. Chiar atat de prost poti sa fii? Bine. Hai sa-i spunem sensibil… Oricum, parerea mea e ca nici pe-o masea nu-i va ajunge lui Basescu 🙂Vezi si:
Sunteti o tara de teroristi
Politicienii – bloggeri mari cu trafic mic
.

This entry was posted in claudiu saftoiu, ilegal, interceptari, servicii secrete, sie, spion, telefoane ascultate, traian basescu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s