Criogenia salveaza Romania!!

De ce vrea presedintele sa inghete salariile bugetarilor? Pai presedintele de fapt tine la angajatii statului. Vrea sa le inghete salariile ca sa le ramana nealterate pana la vara. Le pune la congelat banii, ca asa se vor pastra mai bine. Alta explicatie omeneasca nu am. Oricum, concluzia mea, mai in gluma mai in serios, e ca actualul guvern, mai degraba de stanga, deci mai degraba socialist, a pregatit mai multe masuri de dreapta intr-o luna, decat a luat guvernul LIBERAL Tariceanu in 4 ani de guvernare…

Am lucrat la stat la viata mea… Sunt oameni si acolo, cu bune si cu rele… Dar de fiecare data cand e o problema, bugetarii sunt cei care salveaza situatia. Parlamentul isi mareste bugetul, ministrii vor bani mai multi, politicienii si baronii se imbogatesc din afaceri cu statul… toata lumea are de castigat. Mai putin astia fara aparare care stau la cutie si le iau din plin pe toate. Eu as propune sa nu le mai dea salarii deloc, timp de 6 luni, si sa vezi atunci cum se redreseaza situatia… De fapt sa ne puna pe toti la congelat, sa ne trezim peste 100 de ani, cand criza financiara va deveni deja o amintire difuza… Si uite asa criogenia salveaza Romania.


Vezi si:
Tara arde si Base isi trage constitutie
Mircea Badea isi arunca pantofii dupa Traian Basescu – video
.

This entry was posted in bugetari, criogenie, emil boc, guvern, inghetarea salariilor, liberali, romania, salariu, stat, tariceanu, traian basescu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s