Nici sexul nu mai e ce-a fost…

Am imbatranit rau de tot. Sunt depasit, nu mai inteleg mersul problemei si poate ar trebui sa ma culc… Pai fii atent: doamna din fotografia de mai jos trebuie ca emana multa sexualutate. E hot, sexy si provocatoare. Altfel nu-mi explic de ce a fost aleasa de o firma de profil sa fie cea care lanseaza pe piata romaneasca un prezervativ nou si sa ne prezinte secretele orgasmului.

Caci asta s-a intamplat. Doamna sexy psiholog la menopauza, Aurora Liiceanu pe numele ei, o femeie respectabila altfel, e specialista numarul unu in prezervative si orgasme. Adica un fel de Simona Senzual si Alina Plugaru, combinate cu Sexy Braileanca. Asta desi sexualitatea doamnei Liiceanu a fost in floare pe vremea cand prezervativele in Romania erau facute din matze de oaie si de porc, sexul oral era ala pe care il faceai la telefon iar pozitia misionarului era maximul fanteziilor sexuale.

Altfel, produsele lansate si studiul care a venit cu ele sunt cat se poate de interesante. Daca n-ai chef sa dai click pe link, iti spun eu pe scurt: foarte putine femei ajung la orgasm, multe niciodata. S-a mai lansat pe piata romaneasca un produs care stimuleaza orgasmul la femei si ca e bine sa ai orgasm, ca iti intareste imunitatea si reduce stresul.

Revenind la doamna sexy psiholog, ea a spus ca e bine ca femeile sa fie egale cu barbatii si in privinta numarului de orgasme. Ca femeile sunt inhibate genetic in privinta sexului dar, atentie, unele vor sa fie hartuite. Inhibate, inhibate, dar le place totusi un pic de agitatie mica acolo 🙂

Nu vreau sa ma gandesc ce dispute si dezbateri sexuale sunt in familia Liiceanu. Sotul distinsei doamne, Gabriel Liiceanu pe numele dansului, mare om de cultura pentru cei ce nu stiu, povestea intr-o carte la sfarsitul anului trecut ce creme foloseşte, ce geluri şi ce parfumuri, în anumite momente ale zilei si parti ale corpului. Ar fi foarte interesant daca n-ar fi usor dizgratios ce se intampla cu oamenii astia.

Sa faca, sa vorbeasca, sa si-o traga pe masa din bucatarie din partea mea. Dar atunci cand sanii ti se confunda cu ridurile si pasarelul are nevoie de un prezervativ umflat cu heliu, unele lucruri le mai tii pentru tine. Parerea mea.


Vezi si:
Papusa gonflabila de 5.000 de euro
Mircea Badea: de-ale barbatilor (cu femeile, evident)
.

This entry was posted in aurora liiceanu, batranete, gabriel liiceanu, menopauza, orgasm, prezervativ, psiholog, secret, sex, sexi, sexy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s