Bikini cordeluta, cadoul perfect de martisor – video

Esti intr-o dilema existentiala si nu stii ce sa-i iei de 1 Martie? Pai vezi ca vine si 8 Martie, unde miza e si mai grea. Daca i-ai luat flori si anul trecut, incearca acum cu lenjerie. Nu da niciodata gres, ca si bijuteriile. Si ce poate fi mai potrivit decat ultimul ragnet in materie de lenjerie – bikini cordeluta. Sau fetele le pot face un cadou barbatilor, cumparandu-si ele insele asa ceva:)

Caci da, asta a aparut acum pe piata. Eu unul ii asteptam de mult. Stateam cu sufletul la gura si ei nu mai veneau. Pana acum, cand iata asteptarea mi-a fost rasplatita. Sunt practici, mai ales pentru barbati, ma-ntelegi si, deci, utili.

Acum, avem si un video pe chestia asta. Din pacate e usor in germana, dar se intelege pana la urma despre ce e vorba. Multe fete ii confunda cu o cordeluta si primul gest e sa si-i puna pe cap. Apoi se mai intampla si accidente, mai ales in discoteci sau la zgaltaiala, dar eu zic ca asta e si farmecul lor…

http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60243933

Noii bikini cordeluta apar la putin timp dupa ce un alt model de bikini, mult mai tupeist, a facut furori pe plajele din lume… Pe astia chiar nu mai inteleg de ce-i mai poarta, dar cred ca sunt depasit. Poate tocmai sa atraga atentia. Haha!!Vezi si:
Ultima tendinta in moda pentru femei
Ultima moda – gene pana la gat
.

This entry was posted in 8 martie, bikini, cadou, chiloti, femei, martisor, moda, moda pentru femei, ultima moda, ultima tendinta, video. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s