Si se facu dreptate. Tolea arestat in direct – video

Intamplator, chiar atunci ma uitam la Antena 1 la stiri. Era stirea despre decizia tribunalului din Brasov de a-l condamna pe Tolea Ciumac la 4 ani de inchisoare. Supriza, invitat pentru un interviu era chiar Tolea Ciumac, in holul Antenei. Si, a-nceput Tolea sa vorbeasca despre cum se astepta el sa fie condamnat, ca e relaxat si ca nu o sa se lupte cu politistii care-l vor aresta pentru ca e in inferioritate numerica.

Urmeaza o declaratie a Magdei, moment in care Observatorul revine brusc in direct pentru ca baietii deja venisera si ei acolo sa-l salte pe Tolea. Restul povestii il vezi in video-ul de mai jos.

Ar fi mai multe de spus. Mai intai ca iata soarta si istoria se razbuna. Asa cum a intrat el in direct sa-l bage pe Dan Diaconescu in tomberon, la fel a fost saltat si el de mascati, tot in direct. Mai ramanea sa-l duca la duba intr-un tomberon :)) La fel, cred ca escapadele lui, inclusiv asta cu tomberonul, au atarnat serios in balanta deciziei de a fi condamnat la inchisoare.

Apoi, ce ma bucura intr-un fel este faptul ca, chiar si dupa 1.500 de ani, statul a reactionat si a facut un pic de curatenie pe strazi. Bine, asta cu Tolea ramane varful icebergului, sunt multi altii care trebuie arestati, sau intemnitati. Ca de arestat, hai, tot ii aresteaza dar le dau dupa aia drumul aproape la toti.

Chiar si cu arestarea asta cu tot, abia se restabileste cu greu egalitatea. Adica, cu largul concurs al arbitrilor, scorul este Romania – Tolea: 1-1. Asteptam prelungirile 🙂

Vezi si:
Senzational!! In tomberon cu Dan Diaconescu – video
Magda Ciumac, mult mai tare ca Barack Obama
.

This entry was posted in antena 1, arestare, arestat in direct, direct, inchisoare, tolea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s