Bug. Nici FIFA 09 nu-l iubeste pe Mutu – poze

Am fost si am ramas un fan al jocurilor FIFA. Le-am mai jucat inca din anii ’90 la un prieten si apoi la mine, dupa ce mi-am luat computer, respectiv laptop. Am facut acum rost de FIFA 09. Jocul e ok, parca imbunatatit fata de cel de anul trecut, insa altceva vreau sa spun. Nici FIFA 2009 nu-l iubeste pe Mutu.

Daca din echipa Romanieie din FIFA 08, Mutu lipsea pur si simplu, anul asta atacantul roman apare in joc, doar ca-l cheama… MURGU !!! Da, Murgu. A. Murgu :)) Daca nu ma insel, in jocul din 2007 aparea. Spune-mi ca-s dus, dar am senzatia ca el a disparut din joc odata cu problemele lui legate cu drogurile la Chelsea.

Cum ma, tu ditamai jocul, care ai jucatorii la zi, te-ai chinuit sa redai cat mai fidel detaliile jocului si ale actiunii, sa nu stii cum il cheama pe Mutu???

Daca tot vorbim de FIFA 09, hai sa folosesc ocazia sa-ti spun cum mi se pare noul joc. Il gasesc imbunatatit fata de FIFA 08. Jocul si jucatorii, chiar daca un pic mai lenti, totusi fazele sunt mult mai reale. Faulturile mai spectaculoase, iar golurile parca se dau mai usor.

Comentariul este insa acelasi, cu putine texte noi dar manevrabilitatea jucatorilor parca are mai mult control. Ocupa insa aproape dublu ca spatiu, vreo 5 giga dar una peste asta FIFA 09 este o placere sa-l joci.

Apropos, pe langa bug-ul cu Mutu, hai sa-ti arat un bug din FIFA 08. Juca Steaua cu Ac Milan, dar dupa cum vezi, pe tabera de marcaj apare Steaua si Dinamo:) Se mai intampla:)


Vezi si:
Joaca cel mai greu joc din lume
Figuri geometrice – joc online super tare
.

This entry was posted in adrian mutu, fifa, fifa 09, joc video, jocuri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s