Mugur Isarescu a salvat Romania in ultimii 20 de ani

Nu m-ai injurat prea tare la articolul anterior, cu scenele de calarie, ma-ntelegi. Asa ca astazi n-o sa scriu despre sanii Danielei Crudu. Sani care s-au revarsat in direct in emisiunea in care fata se zbenguie la Antena 1. Daca totusi ai aceasta curiozitate, arunca un ochi AICI. Acum intre noi fie vorba, fata si-a aratat ceva ce-am vazut cu totii deja, dar ma rog… astia de azi sunt mai proaspeti 🙂

Depasind momentul, o sa fac o trecere fireasca spre subiectul de care vreau sa-ti spun doua vorbe de fapt. Mugur Isarescu. Il stii, e tipul ala carunt, cu fata de soricel si care e seful Bancii Nationale. Ei bine ieri mi-a sarit in ochi stirea asta, cum ca BNR a dat drumul la creditarea in valuta. Cu alte cuvinte lasa bancile sa stranga valuta, timp de doi ani, fapt care, zic analistii, va da drumul din nou la creditare.

Eu zic ca masura are toate sansele sa scada cursul leu-euro si sa dea drumul la economia romaneasca. Adica sa faca Romaniei respiratie gura la gura iar pacientul sa supravietuiasca. Si acum ajung la titlul postului de fata. Da, Mugur Isarescu a salvat Romania in ultimii 20 de ani. Nu politicienii, nu economistii, nu oamenii de afaceri. Acum, in zilele astea, e cu atat mai actuala treaba asta.

Tin minte in ultimii ani cum BNR nu mai prididea sa puna stavila creditelor luate usor, gen cu buletinul. A luat masuri peste masuri de restrictionare, fapt care iata, s-a vazut in criza asta ca a fost INCREDIBIL de benefic. Daca n-ar fi fost asa, acum multe banci romanesti ar fi fost LA PAMANT. Pentru astea, si nu numai, respect Mugur Isarescu!! Ne-ai scos de multe ori din rahat.


Vezi si:
Senzational!! Avem un ministru care-si face treaba!!
Titus Corlatean. Exista onoare in politica
.

This entry was posted in banca nationala, bnr, economie, mugur isarescu, romania. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s