Mi-am tras tigara electronica

Articolele de pe Anti-Plicti vor deveni brusc mult mai inspirate. Asta deoarece autorul lor si-a tras tigara electronica. Se simte deja mai curat si mai destept, dupa cateva fumuri electronice trase in piept, asa ca articolele bune vor veni pe banda rulanta.

Acum serios. De doua zile sunt posesorul a doua tigari electronice, Cigatronic le cheama, pe care le-am cuparat de la un magazin de pe aici. Celor interesati de fenomen le spun in felul urmator: investitia de 2-300 de lei cat costa dracia chiar merita, in ceea ce ma priveste. Dupa doar o zi in care am redus tigarile traditionale si am fumat din asta electronica, ma simt ceva mai bine, parca mai odihnit, mi-a revenit partial mirosul pierdut… si cam atat. Dar nu e putin lucru.

In afara de ce poti citi si tu pe internet, iti mai spun ca gustul e destul de interesant. Exista mai multe arome. Eu am clasic, Marlboro. Dar e o senzatie interesanta chiar daca usor diferita de cea de tutun adevarat. Sunt vapori de nicotina lichida pe care ii inhalezi si pe care nu stiu cu ce sa ti-i asemuiesc… cu narghilea cred. Mai seamana si cu aburul pe care il emana fierul de calcat, haha, sau fumigenele din discoteci. Deci scopul meu nu e sa renunt la tigari ci doar sa le reduc substantial. Vreau sa spun ca deocamdata functioneaza.

Tigarile astea electronice nu sunt testate international iar smecherii spun ca nu sunt tocmai sanatoase. Acum mai nocive decat tigarile in sine nu au cum sa fie, ma gandesc. In ceea ce ma priveste, repet, nu regret nicio sencunda banii pe care i-am dat pe ele. Acum pot sa-mi dau aere linistit, caci am cu ce, ma, am cu ce :))


Vezi si:
Cum sa te lasi brusc de fumat – video
7,5 kilometri de tigari
.

This entry was posted in cigatronic, fumat, gust, tigara electronica. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s