Fur deci exist

Cand eram prin liceu sau prin alte scoli era un act de mandrie sa fi copiat la o materie. Cu cat era profesorul mai “necopiabil”, cu atat iti cresteau actiunile in fata ta si a colegilor daca “il faceai” cu o carte in banca sau o copiuta sub fund. Ma, dar parca odata cu varsta, se impune sa fii din ce in ce mai original. E o chestie de creatie, de orgoliu, de bun simt, de ce vrei tu… Spun astea pentru ca mi-au cazut ochii pe o treaba pe care vrea sa o edifice, ma-ntelegi, primaria din Timisoara. Edilii de acolo cheltuiesc o jumatate de milion de euro ca sa faca o constructie monument. Foarte bine, vei spune. Doar ca stii ce vor sa faca? O replica romaneasca a celebrului monument Stonehenge din Marea Britanie.

Pai ma vere, daca tot ai tu jumatatea de milion la dispozitie, cu care poti sa o cumperi si pe mamica ta, de ce nu ai investit in ceva original? Si o faceai atat de originala incat lumea sa fi auzit de opera ta. Nu stiu… doi preoti facand dragoste sau Becali citind Dostoievsky… gaseai tu ceva original acolo care sa atraga atentia. Asa… faci Stonehenge-ul ca sa ce? Sa vina lumea sa vada niste bolovani care nu inseamna nimic???

Ca tot veni vorba de originalitate. Ai vazut ca am scris ieri de noul slogan al Romaniei – The land of choice. Aflu ca si ala e furat de pe undeva. Mai exact e sloganul Croatiei. Nuuuuu… Iti dai seama??? Sloganul brandului Romaniei e sloganul Croatiei…. :(((((( Mai doare pe cineva capul??
Vezi si:
Romania – tara avortului???
Cele mai originale statui/sculpturi din lume – poze
.

This entry was posted in copiat, furt, original, plagiat, romania, stonehenge. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s