Presa romana. Cuvantul cu p… loveste din nou

Loveste fix in titlu. Mare, frumos, ca sa fie clar:) Si pana acum l-au mai folosit dar cu retinere. Cu stelutze (adica asa: p*la) sau l-au inserat prin interiorul articolelor. Este totusi un bol cu miere in care presa avea sa-si bage boticul mai devreme sau mai tarziu. Scriam, vad, in februarie, ca e o chestiune de timp pana cuvantul va aparea intr-un titlu… frumos… intreg… in toata splendoarea lui. Iata mai jos ca Realitatea TV nu a stat prea mult pe ganduri si s-a miscat mai repede decat anticipam atunci…

Sigur ca site-ul vorbeste despre celebrul oras din Croatia si campania turistica lansata pentru promovarea lui. Dar orisicat… tot p*la se cheama ca e :)) Stii, e ca atunci cand a aparut Mihaela Radulescu in chiloti prin tot Bucurestiul, spunand ca ea de fapt face act de cultura sau… cum a zis… ca e o campanie nobila, anti fumat. Uite ca Antena 3, mai pudica chipurile, a putut sa scrie voalat despre ce e vorba…

Acum, voalat-nevoalat… La urma urmei daca apuci sa scrii despre subiectul asta se cheama ca tot rahat mananci. Ca uite si antenistii, n-au scris in titlu, dar apoi in interiorul articolului sunt cu gura plina.

Apropos, voluptatea cu care a scris Realitatea TV despre asta nu stiu ce legatura are cu faptul ca ziaristii de acolo au fost avertizati (stiu din sursa sigura) ca vor primi amenzi usturatoare ori de cate ori vor fi depasiti in audiente de Antene. Iar cu p*la, cred ei, mergi la sigur.

PS: raman la impresia ca mai exista inca decenta in presa romaneasca. Sunt doar cativa cei care au supt (de seva… ce altceva?:) acest subiect. La o privire aruncata fugar pe Google, constat ca, pe langa Realitatea si Antena, au mai scris doar Libertatea, Ziua si cateva ziare locale despre asta. Si evident multe bloguri. In rest, s-a trecut cu vederea… Dar, ca sa nu te las nesatisfacut, poti vedea campania si clipul cu proleme AICI. Eu o tin pe a mea totusi: audienta se poate face si in alte moduri.


Vezi si:
Site-urile de stiri sunt scrise cu piciorusele
Presa si masina de produs rahat (la propriu)
Injuraturi neaose din filme romanesti – video
.

This entry was posted in antena 3, injuraturi, mass media, obscen, presa, realitatea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s