Daa, Nikita! Nikita a pozat sexy, dezbracata si… gravida – poze

Nikita, Nikita, Nikita!! Nimeni alta!! Ea este de 3 ori femeie si ea este diva sexy a Romaniei care a facut poze dezbracata si gravida pentru presa din Romania. Mai exact pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Nikita se alatura astfel cu mandrie si talent unei pleiade de vedete internationale care au facut la randul lor poze cu burta pana la gura, precum Demi Moore, Christina Aguillera sau Britney Spears. Bine, si Andreea Banica sau Andreea Spataru s-au lasat pozate gravide, dar ele nu sunt nici pe departe de talia Nikitei…

Ce incantare. Ce trup, ce forme… Sunt inca in stare de soc dupa ce ieri am vazut pentru prima data pozele. Barbatii din Romania sunt si ei in extaz si-si trimit linkuri pe ascuns iar femeile mor de invidie. Uite-o cat de senzuala si sexy este!! Saracieeeee!!! Cat esti grasa, saracieeee!!!

Eu care imi spuneam ca le-am vazut pe toate in viata asta, constat ca sunt mic copil la de cate lucruri mai sunt inca de descoperit. Puteam insa asa de bine insa sa traiesc fara sa o vad pe Nikita dezbracata… Dar acum ca s-a intamplat, viata mea nu va mai fi la fel.


Sa revenim totusi cu picioarele pe pamant. Avem un concurs de terminat si premiat. Ieri te provocam sa ghicesti despre cine este vorba in doua fragmente din pozele de azi. Am fost surprins sa constat ca lumea a cam stiut. Sunt impresionat!! Am primit si pe blog dar si pe mail comentarii care mai de care, vad ca recunosti ce valoare mondiala are Nikita. Foarte bun!!

Castigatorii de astazi sunt asa: Diana, Ioana, herr Dan, Celine, Joe, Sabina si Teo. Felicitari tuturor!! Am premiat si pe cei care au stiut dar si pe cei care au fost aproape. Se stiu ei care sunt 😉 Am construit cate un banner animat pentru fiecare, banner care va sta timp de doua saptamani pe Anti-Plicti. O sa atraga atentia, va garantez si va vor aduce rauri de vizitatori 🙂 Daca va plac bannerele, la final le puteti lua si folosi pe blogurile voastre sau cum vreti voi.

Concursurile vor mai continua pe Anti-Plicti, indiferent daca se dezbraca Nikita si mai mult decat atat sau nu. Fii pe faza!!


Vezi si:
Senzational!! A nascut Nikita!! – poze
Ramona Gabor nu stia ca biletul trebuie compostat
.

This entry was posted in acces direct, antena1, gravida, nikita, nikita dezbracata, poze, poze sexy cu nikita, vedete. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s