Am primit imbratisari gratuite la Sibiu

Mini-vacanta mea e pe final. Ieri am profitat de un moment de respiro si am dat o fuga pana la Sibiu. Nu vazusem orasul de cand a fost denumit Capitala Culturala Europeana si voiam sa ma conving cu ochisorii mei cat de frumos l-au facut. Si l-au facut foarte frumos. Prin centru, cel putin, arata ca un oras european. Strada care duce spre Piata Centrala si piata insasi iti iau pur si simplu ochii.

Dar altceva vreau sa-ti spun. In Piata Centrala a venit o gagicuta la mine sa ma intrebe daca sunt de acord sa ma ia in brate… Hm, zic, de ce nu? Si m-a luat tinerica si m-a strans ca si cum eram iubiti si nu ne mai vazusem de 5 ani. La un moment dat nu mai voia sa-mi dea drumul… ma gandeam sa strig da-mi placea asa ca am tacut. Haha.

Care era de fapt ideea? Pai gagicuta facea de fapt parte dintr-un grup de tineri, rockerii din caminul 6, cum isi spuneau, care ofereau ieri imbratisari gratuite tuturor celor care voiau sa se joace cu ei. Si au fost cativa… Bine, inteleg ca ieri a avut loc o campanie chiar nationala pe tema asta dar oricum m-a distrat initiativa asta… plina de afectiune. Aproape la fel de mult m-a distrat un batranel care trecea pe acolo si care a zis ca lui i-ar prinde mai bine niste salam gratis. Pentru asta mai trebuie sa mai astepte pana la alegeri :))


Vezi si:
Panorama. Bucurestiul de la inaltime
O zi prin Bucuresti
.

This entry was posted in afectiune, dragoste, imbratisari gratuite, sibiu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s