Mercury, noua generatie de patine cu rotile – poze

Sa te dai pe patine cu rotile e o mare smecherie in zilele noastre. E noul sport urban. Daca nu al lumii, al Romaniei cu siguranta. Adica prin toate parcurile pe unde te duci, vezi baieti si fete zbenguindu-se pe patine de-astea cu rotile. Unii stiu sa faca si figuri, chestii, smecherii… aia sunt veteranii, in timp ce altii se multumesc sa zburde de colo-colo. Ei bine, si unii si altii au acum motive de bucurie. O noua generatie de patine cu rotile e pe cale sa apara…

Dupa cum vezi, ele au ceva in plus fata de niste role amarate, fie ele si siliconate. Au amortizor. Adica suspensia aia care te ajuta mult la tumbe, salturi si alte ghidusii. In sensul ca amortizeaza caderea si amana sau anuleaza momentul in care vei iesi “la pensie” dupa o cazatura din asta zdravana.

Noul concept de patine se numeste Mercury si va aparea mai intai pe piata in Statele Unite. Ce e si mai tare la el, e ca poti da instalatia de roti jos si poti folosi ghetele ca simpli adidasi.

Pe vremea mea, maica, daca aveai 4 rulmenti, lemne si cuie, iti faceai un cart din ala de te impingeau copiii mai mici si fraieri, de-ti era mai mare dragul… Auzi… role cu suspensii… 🙂


Vezi si:
Oops!! Si patinatoarele au sani – video
Ce-i lipsea omului – patul vertical
.

This entry was posted in amortizor, info, inventie, patinaj, patine cu rotile, poze, role, silicon, suspensii. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s