Dan Diaconescu vrea sa otevizeze Europa

Dupa ce a otevizat Romania, Dan Diaconescu vrea sa otevizeze si Europa. Am citit cu atentie, mai ales prima parte, a celui mai recent interviu cu seful OTV, Dan Diaconescu. Cu atat mai atent cu cat e publicat de un ziar serios, Daily Business. Adica este despre omul de afaceri Dan Diaconescu si cum face el profit un milion de euro pe an.

Ideea care m-a amuzat cel mai tare din interviu este aia in care Danutz al nostru vrea sa cucereasca Europa. Spune ca in foarte scurt timp va da drumul unui OTV in Austria. O, Doamne. Nu ti-a ajuns Romania, Dane? Chiar aseara baleiam pe televiziuni si vedeam pe cele mai serioase posturi doar vedete lansate sau promovate de tine. Antena 1 vad ca a devenit cel mai redutabil epigon, iar Capatos este ca un paun de cand e regele talk-show-urilor, cu vedete precum Nikita, Naomi, Oana Z si muuulte altele.

Sunt convins ca cei de la Pro7 sau Rai Uno, BBC sau TF1 tremura de teama ca o sa le iei painea de la gura. De ce totusi ii dau ceva sanse daca nu lui Dan Diaconescu in Austria, macar ideii? Mai tii minte reclamele pe care le-a facut Uniunea Europeana la alegerile parlamentare? Sunt aici. De-aia cred ca un anumit trend spre superficial si derizoriu exista si in Europa si probabil in toata lumea occidentala. Parca il vad peste 10 ani pe Diaconescu intr-o garsoniera din New York, incercand in 750 de episoade sa afle cine l-a impuscat pe Kennedy:)


Vezi si:
Senzational!! In tomberon cu Dan Diaconescu – video
Prostit de OTV. Au mai “gasit-o” odata pe Elodia…
.

This entry was posted in austria, dan diaconescu, europa, otv, televiziune. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s