La 15 ani, e campioana la trimis SMS-uri

In America exista orice, inclusiv un campionat national de SMS-uri. Iar ea, Kate Moore, a devenit capionala abosluta si indiscutabila. A castigat si 50.000 de dolari pe chestia asta, asa ca chiar nu mai e nimic de carcotit. A luptat din rasputeri pentru fiecare cent, caci a avut de trecut probe care mai de care. Adica a trebuit sa scrie SMS-uri legata la ochi, alergand printre obstacole sau mesaje incalcite, in timp ce era stresata de unii pusi de juriu sa faca asta.

Ce-ar mai fi de zis: castigatoarea spune ca scrie zilnic cam 400-500 de mesaje si deci peste 12.000 pe luna. A, hai sa-ti spun ultimul mesaj pe care l-a avut de scris si pe care l-a terminat mai repede decat cealalta concurenta din finala: Zippity Dooo Dahh Zippity Ayy…MY oh MY, what a wonderful day! Plenty of sunshine Comin’ my way….Zippitty Do Dah Zippity Aay! WondeRful Feeling Wonderful day!

PS: daca tot vorbim de SMS-uri, hai sa-ti mai spun ce-am aflat recent. De ce are SMS-ul standard 160 de caractere si nu mai mult? Pentru ca asa se trimite suficient de putina informatie prin retelele mobile pentru a nu costa aproape nimic. Adica se inscrie in cantitatea de informatie care circula intre mobile si antenele GSM in mod regulat. De-aia sunt ieftine mesajele astea (desi ar trebui sa fie gratis) si de-aia isi permit operatorii sa dea promotii peste promotii… Adica ei iti dau tie… nu stiu… 100 de mesaje gratuite iar tu ar trebui sa crezi ca l-ai prins pe Dumnezeu de un picior 🙂


Vezi si:
Evolutia telefoanelor mobile – video
Mass-uri. Mass-uri de mess haioase
.

This entry was posted in campion, gsm, sms, telefon. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s