Cel mai tare joc pe telefon inventat pana acum – video

ARhrrrr, asa il cheama pe cel mai tare joc pe telefon inventat pana acum. E un joc shooter care se foloseste de un dispozitiv mobil cu camera foto pe care o indrepti catre o harta aflata, fizic, in fata ta. Jocul este un amestec intre o realitatea virtuala aflata doar pe telefon si harta pe care o ai in fata, “amestec” realizat cu ajutorul telefonului astuia de ultima generatie.

Concret este o perspectiva “din elicopter” asupra orasului de pe harta iar tu impusti niste zombie care vor sa manance civilii din oras. Trebuie sa misti telefonul suficient de repede pentru a te feri de chestiile pe care zombie astia le arunca spre tine dar si pentru a impusca dusmanii.


Ei, cam aici s-a ajuns in materie de jocuri pentru telefon… E o evolutie interesanta de la Pac-man, nu crezi? Eu zic ca s-a mers destul de departe iar chestia asta deschide calea catre noi utilizari ale realitatii virtuale (augmented reality) si in alte domenii. Pe vremea mea, maica, era suficienta o minge de 35 de lei 🙂

PS: pentru cunoscatori, jocul asta se joaca pe un telefon cu touchscreen si care are o platforma video mobila de ultima generatie de la NVIDIA, denumita Tegra. Detalii aici.


Vezi si:
Jocuri online pe Anti-Plicti
Teste haioase
.

This entry was posted in cel mai tare joc pe telefon, jocuri, nvidia tegra, realitate virtuala, video. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s