Am toate sansele sa devin milionar in dolari…

Fii atent ce revelatie am avut acum, zilele astea. Asa cum fiecare soldat are in ranita bastonul de maresal, asa si eu stau pe o… posibila mina de aur. Am sanse destule sa ajung milionar fara sa fac nimic. O sa-ti explic imediat. Dar mai intai te intreb ce sanse crezi ca am sa-mi faca astia la job salariul de 10.000 de euro?? Iti spun eu – niciuna!! Totusi, intr-un alt domeniu am sansele mele teoretice importante sa devin milionar in dolari. Iar locul ala este chiar… exact, blogul de fata.

Sa-ti explic: in lume sunt 1,5 miliarde de utilizatori de internet, da?. Cifra e din 2009, deci reala. Buun. Daca fiecare din ei ajunge pe Anti-Plicti in decursul unui an si-mi da doar un singur click pe Anunturile Google, click care nu am nevoie sa valoreze mai mult de un cent, se cheama ca, intr-un an, voi castiga 1,5 miliarde de centi. Corect? Corect!

Ei, fa si tu un calcul. Daca nu, te ajut eu: 1,5 miliarde de centi inseamna exact 15 milioane de dolari. Deci cine are toate sansele sa devina milionar in dolari??? 🙂 Acum nu trebuie sa te inghesui sa-mi dai click pe anunturi… ca vorbeam teoretic 🙂


Vezi si:
De ce am blog si cu ce ma aleg din asta?
Blogul sau cum sa devii din nul, ne-nul
.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s