De la cititori: anticristul sau mesaje ascunse in melodii – video

Un cititor mi-a scris recent si mi-a sugerat acest articol. Il abordez pentru ca e interesant dar si pentru ca mailul lui e scris foarte ok, politicos si friendly. Si in plus poarta numele de expeditor al unui celebru fotbalist engelz 🙂 Deci care e treaba cu mesajele astea ascunse in melodii? Se pare ca in anii ’60 si ’70, anii discurilor de vinil, era o adevarata frenezie sa ascunzi mesaje, subliminale sau nu, in interiorul pieselor. Majoritatea mesajelor astora puteau fi descifrate daca ascultai discul in sens invers, adica melodia de la coada la cap. Iata in continuare un exemplu si revenim:

Aparent si mai mult decat atat e un mesaj satanist acolo… Si piesa se mai si cheama Stairway to Heaven adica scara catre rai… Baietii de la Led Zeppelin nu sunt singurii care au apelat la tehnica asta. Beatles-ii, cei de la Queen sau Pink Floyd aveau de asemenea chestii similare prin piesele lor. Unii ascultatori cica s-au si sinucis din cauza asta, altii au comis crime invocand mesajele pieselor. Parerea mea este urmatoarea: textele si mesajele nu sunt intamplatoare, insa au mare legatura cu consumul de droguri al autorilor pieselor.

Mesajele astea vin dintr-o epoca in care se facea muzica de dragul muzicii dar in care Flower Power-ul era in voga la fel si ideile de “sa ne drogam cat mai mult” si “sa facem sex pe unde apucam”. Muzica era o stare de spirit iar mesaje de genul asta te faceau mai interesant pe tine ca trupa.

Acum de ce nu mai avem mesaje din astea? Pentru ca nu mai are cine sa dea discul inapoi, caci a disparut vinilul si a aparut cd-ul, dvd-ul sau blue ray-ul 🙂

Crezi in chestiile astea oculte? Apropos, cica a aparut fantoma lui Michael Jackson pe o inregistrare a CNN-ului. Detalii aici 🙂


Vezi si:
Cum suna cu adevarat Britney Spears cand face playback – video
Oren Lavie – cel mai tare videoclip ever – video
.

This entry was posted in anticrist, mesaj, mesaje ascunse, muzica, satana. Bookmark the permalink.

Leave a comment