GSP TV e aici. Cum sa vezi GSP TV live online sau Digi Sport, pe internet

GSP TV, postul de televiziune care transmite meciurile de fotbal din Liga 1, nu poate fi vazut pe televizor in toata tara. Pentru ca nu s-au inteles la bani, GSP TV poate fi receptionat doar in reteaua DIGI sau pe RDS/RCS. Am gasit insa o alternativa online pentru ca GSP TV sa poata fi vazut live si de cine nu are acces la el pe cablu sau satelit. Este valabila si in cazul meciurilor transmise de DIGI Sport.

Tot ce trebuie sa faci e sa descarci un program de vazut televiziuni pe net. Se numeste Readon TV Movie Radio Player si e de gasit AICI. Dupa cum vezi si in sageata din poza de mai sus, undeva la meniuri gasesti sectiunea LIVE SPORTS. O cauti, faci click pe ea si vezi meciurile care te intereseaza. Atentie insa, GSP TV live si online ca si DIGI Sport pot fi receptionate doar atunci cand sunt meciuri. Deci nu le vei putea receptiona decat in perioada partidelor. Dar asta te si intereseaza de fapt… 🙂

Am descoperit alternativa asta chiar in timpul meciului Ujpest-Steaua, de la Budapesta, care nu a fost transmis decat de DIGI Sport. Altfel eu nu ma omor dupa GSP TV online dar stiu ca sunt multi oameni interesati…

Apropos, recomand acest Readon TV Movie Radio Player si celor care vor sa vada posturi de televiziune din toata lumea. Sunt grupate frumos pe tari si pe categorii. Am gasit aici, pe langa GSP TV live, online sau DIGI SPORT si programe tv pe care nu visam vreodata ca le voi putea vedea, precum Italia 1 si Canale 5 din Italia, sau BBC ori ITV din Marea Britanie. Oferta e insa muuult mai vasta de atat. Descopera si enjoy!!!


Vezi si:
Hub-uri. Cele mai tari hub-uri romanesti (ODC, Strong DC, DC ++)
OTV: ei insisi se mira de cat poate dura serialul Elodia
.

This entry was posted in digi sport, gsp tv, gsp tv live, gsp tv online, internet, sport, televiziune. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s