O fetita catre Basescu: bine ati venit in Romania!!

Da, m-am distrat teribil. Aflat ieri hai-hui prin tara, presedintele a ajuns si in Dolj, mai exact la Bechet. Toate bune si frumoase, caci sunt atent organizate vizitele presedintelui prin teritoriu. Deci ce putea merge rau? Ghidusia a venit insa de unde nici nu te astepti, adica de la o fetitza. Nu se stie daca avea si coditze, insa micutza facea parte din comitetul de intampinare a sefului statului. Si stii ce i-a urat, viitoarea votanta, lui Base’?? “Bine ati venit in Romania!!”. Hahahaha!!! Sa stie ea, de mica, cum sta presedintele intr-o lume a lui, unde totul e cald si bine?? Unde se merge la plimbare cu girofar, unde premierul nu-l deranjeaza iar majoritatea parlamentara pare confortabila inca….

Scriind randurile astea ma gandeam daca nu cumva fetitza a fost invatata sa-i faca urarea buclucasa presedintelui… Hm. Pe de alta parte vad la emisiunile lui Iantzu, cu copii care spun lucruri trasnite, ca astora mici nu le e foarte clar conceptul de oras sau de tara. La intrebarea “de unde esti?”, multi raspund “din Romania”.

Oricum presedintele a fost pe faza, cand s-a trezit cu urarea micutzei, trebuie sa recunosc. I-a zis “Da’ tu eşti obişnuită să primeşti delegaţiile străine?” Haha, tare si asta!!


Vezi si:
Basescu. Traian Basescu. 100 de poze inedite
Copiii fac lucruri trasnite – poze
.

This entry was posted in copii, copiii spun lucruri trasnite, romania, traian basescu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s