Probleme in paradis – versiunea ei

Dupa cum scriam intr-un comentariu recent de aici, femeia (ca si concept) s-a emancipat (si e foarte ocupata in sensul asta). Iar nevasta-mea are propria versiune a povestii asteia, cu problemele in paradis… O versiune, trebuie totusi sa recunosc, serios de haioasa, spumoasa si cat se poate de… dulce. Stiam eu ca ma insor cu o fata desteapta… Ca nu eram nici baut si nu era nici noapte cand am luat-o… 🙂

Dar e de datoria mea sa va informez cu ocazia asta ca, potrivit Celinei, eu nu am fost cine credea sotia mea ca sunt. Iar manifestarile de care am dat si dau dovada denota dualitate, criză de persoanaliate, ca as fi agent SRI sub acoperire sau soferul lui Udrea… :))) Deci, mai scrie sotia, “ceea ce stiu sigur si simt in inima mea de printesă minunabila, este ca pe acest strain necunoscubil nu-l cunosc.” Asta pentru ca am adus in cuibusorul nostru nu o femeie ci… un barbat…. eSorineeeee, unde esti?????? Ma ia la sentiment!!!!! Ma face din vorbe…. Ajutoooooor!!!!!!

Asa. Pe scurt, eu si eSorin (caci despre el e vorba) am expulzat femeia – la cratitza* :)))))) Restul acuzatiilor troneaza frumos la Celine… Uita-te si tu si spune!

Mnoa… Problema este una singura. Eu i-am adus fetei doi porci mistretzi din padure, asa cum am promis. Numai ca cine-i gateste??? Ca nimeni dintre noi, cu exceptia mea, nu vrea la cratitza… Si ce ma fac, ca ma pune sa renunt la eSorin… eSorin care m-a invatzat cum sa manuiesc bata de baseball (mai ales pe spinare…). eSorin, my buddy, intr-un cuvant… cel cu care discut si altceva inafara de unghii, machiaj, rochii, sentimente si… a, era sa uit unghii…. Ce ma faaaaaac???

The image “https://i0.wp.com/i27.tinypic.com/2r7r428.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Ca io iubesc la Celine… ca asa m-a invatzat Dilimache sa spun… cat mai des. Deci daca n-am spus-o, o repet. Celine e… bateria de la laptop, e semnalul meu de internet… parola de la blogspot… subiect de conversatie cu eSorin, tastatura de la telefon… benzina din rezervor (cam inflamabila dar indispensabila…:) Deci asta e… Iar eSorin… eSorin e my buddy… Deci inafara ca-i multumesc lui Cipri ca e un nash de comitet (stie el de ce) ce ma fac???????

__________________________
* acolo unde ii e locul, n. red. 🙂


Vezi si:
M-am insurat
Cum sa cuceresti o fata
.

This entry was posted in anti-plicti, baieti, blog, casatorie, dragoste, iubire, nunta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s