Domnu’ Becali, vedeti ca vin…

Daca totul merge bine, la inceputul anului viitor voi deveni (nu stiu sigur daca) primul blogger care va blogui temporar de la Bruxelles sau macar printre putinii. Asta pentru ca tocmai m-am ales cu o bursa prin care voi sta o luna in capitala belgiana si europeana.

Postul asta nu e numai ca sa ma dau mare ci si sa multumesc (si sa fac un pic de reclama) sponsorilor si organizatorilor. Este vorba de Fundatia Freedom House si de compania de tutun JTI. Deci care fumati, fumati va rog si un pachet de Camel sau ma rog… tigarile preferate ale presedintelui nostru, Benson&Hedges šŸ˜€

Ce-i cu bursa asta de fapt? Pai e un stagiu de pregatire pe probleme europene, care-mi prinde bine la job. Sa nu crezi ca mi-a picat din cer, haha. Am si muncit pentru ea. Facut dosar, cu materiale de portofoliu, interviu, seminar si alte teste. Marti seara a fost o seara haioasa caci au fost festivitatile de premiere. Am tinut un discurs de multumire (pe cuvant) in fata catorva zeci de oameni si am dat si un interviu šŸ˜€ Am avut ceva emotii dar intr-o doza acceptabila… Nu-mi amintesc sa mai fi vorbit asa in public la atata lume… ca interviuri parca am mai dat cu alte ocazii.

Cand mi-am auzit numele am zis ca, daca nu lesin, ii sparg. N-am lesinat, haha. M-a prezentat un nene englez de la JTI. Am zis ceva in engleza, sa ma dau valoros, si dupa aia cu largul concurs al prezentatorului, un tip f.f. haios din TVR, le-am multumit si parintilor care m-au facut. Asta a fost partea haioasa, ca am dat-o si in treburi serioase in care am multumit organizatorilor si am apreciat profesionalismul seminariilor si, ma rog, al intregului concurs.

Dar a fost bine, una peste alta, am auzit si aplauze la final… Sau or fi fost in imaginatia mea??? šŸ™‚

Inca odata, multumesc Freedom House si JTI. Domnu’ Becali, fii pe faza ca vin!!


Vezi si:
Munca mea: relatare radio de la concertul Michael Jackson – audio
Un mixaj muzica facut de subsemnatul
.

This entry was posted in bruxelles, bursa, munca mea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s