Putina cultura, va rog…

Am oprit casetofonul cu manele, am stins focul de la fleica de gratar, am bagat bericica la frigider, mi-am scos ghiulul de pe deget si proteza de aur din cavitatea bucala… si chiar am vrut sa-mi tai si unghia mare de la degetul mic. Dar nu!! Totul pana la unghia mare :)) Glumesc, te-ai prins (sper) daca nu, ramane si asa. Deci astazi sunt “cultural” 🙂 In orice caz, intr-o lume plina de manele si manelisti, de fleici de gratar si fum de esapament, stiu sigur ca mai sunteti si de-astia “expirati” (ca mine), iubitori de cultura. Avem aici ceva exact pentru voi.

Bibliofagia.ro este proiectul unor cunoscuti, nebuni frumosi, as putea spune, care se ocupa de proiecte culturale (si) in anul 2009. Si se vor ocupa mult si bine si de-acum incolo. Ce face mai exact site-ul asta? Dezvolta in principal parteneriate cu edituri, pentru recenzii de carte, si evident promoveaza carti.

Esti un autor inca necunoscut? Scrii si altceva decat mailuri?? Atunci Bibliofagia.ro este locul pentru tine. Are si o sectiune de concurs de debut literar unde te poti afirma. De fapt sunt mai multe concursuri, daca am remarcat eu bine…

Nu mai stii ce sa citesti?? Te-ai saturat de balast?? Site-ul e plin de recenzii, care mai de care… Ai vazut cine le semneaza?? Radu Paraschivescu, Zoe Petre, Razvan Exarhu, Ioan Grosan sau Catalin Avramescu. Mai ai nevoie de alte prezentari?

Hai sa facem un efort. Arunca un ochi… da un click pentru Ateneu… Eu nu castig nimic din afacerea asta, poate nici tu… Insa nu stii cum devine vizibila vreo carte sau autor care vor salva tzara/lumea… (sau macar vor reduce gaura din stratul de ozon…:)


Vezi si:
Cum sa promovezi cultura romana cu vibratorul-stiulete – video
Cartile – ce-au fost si ce-au ajuns
.

This entry was posted in carti, cultura. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s