Sex, sex, sex?? Daaa!! Un blog fierbinte despre… sex

Exact!! Un blog despre sex!! Asta recomand acum, la ceas de seara, mariilor voastre. Oricat de specialisti iti fi, parca niciodata nu e bine sa incetezi sa inveti sau sa afli despre sex. E adevarat, veti zice, ca sexul mai mult se face decat se vorbeste… din pacate blogul asta e tot ce pot sa va ofer 🙂 Hai ca nu e putin lucru, pentru ca site-ul asta vorbeste despre sex intr-o maniera cat se poate de decenta, calda si placuta.

Sub motto-ul “sexul este rau doar atunci cand sifoneaza hainele”, Andreea si Raluca, doua fete cucuiete, vorbesc fara ocolisuri si false pudori despre problemele care ne preocupa zi de zi. Ce-am gasit, deci, la ele pe blog? Categorii precum Jucarii sexuale, kamasutra, masturbarea, orgasmul, pozitii sexuale, prima data, avortul sau… favorita mea – sex in trei 🙂 Dar si articole, si aici vorbesc doar de ultimele, precum “25 de secrete despre sex“, “Fa-o sa ejaculeze rapid”, “Punctul H la barbati”, “Unde mai facem sex” sau… favoritul meu – “Sex in trei” :))

Enjoy, deci, dragii mosului… a, si daca e ceva ce mi-a scapat, sa-mi semnalati si mie. Nu ca n-as sti, ma-ntelegi, dar sa confrunt cu ceea ce cunosc eu despre… problema respectiva 🙂


Vezi si:
Viata sexuala a barbatului
Putina cultura, va rog…
.

This entry was posted in bacterii, blog, blog despre sex, lectii de sex, recomandare, sex, viata sexuala. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s