Dilema zilei. Ajuta-ma sa inteleg…

Problema care se pune sta in felul urmator: o cunosti foarte bine pe Realitatea TV. Postul ala de televiziune care da stiri non-stop, ca si Antena 3. Incerc sa ma abtin sa fiu foarte caustic, ca am cativa prieteni care lucreaza si/si 🙂 Ei bine, cand accesezi sectiunea “Politic” a site-ului realitatea.net iti apare urmatorul mesaj, care pare destul de haios, asa, la prima vedere:

Dilema mea consta in urmatoarele: bai, de ce faci misto de sfera politica daca tu esti cel care o baga in seama cel mai mult din tara asta??? De ce o mai bagi in seama daca are asa un discurs demagogic si politicianist?? Pai pe cuvant… De ce iti mai construiesti 75% din stiri si mesaje pe aspectele politice??? Daca e asa demagogic cu spui de ce o mai pui, pe ea, pe sectiunea “Politic” inaintea celei “sociale”, pe site. Pune-o undeva la coada, sa n-o vada decat cei care mor de dorul ei… Pai nu????

Vorba lui Forrest Gump – “Stupid is what stupid does, ma’am” 🙂 Chiar nu ma mai mira deloc ca lumea care are minime pretentii nu se mai uita DELOC la televizor. Vai cate cazuri cunosc… Dar despre asta, cu alta ocazie…. Acum, ca sa nu ne bata Hal de Sus… Realitatea chiar nu e cel mai prost post de pe telecomanda… 🙂


Vezi si:
De ce e atata politica in presa
Prima TV si originalitatea la romani
.

This entry was posted in dilema, politica, presa, realitatea. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s