Mall-ul AFI rupe gura la maimuta cu cinema IMAX si alte smecherii…

Ce-i lipsea romanului in plina criza economica, morala, sociala, politica si nu numai?? Ai ghicit, inca un mall 🙂 Exact asta se va intampla incepand de joi, un nou mall se deschide in Bucuresti. Afi Mall Cotroceni nu este insa chiar orice mall ci este cel mai tare, mai bengos, mai smecher si mai de fitze mall din Romania, daca nu din sud-estul Europei.

Eu de noul cinema vreau sa vorbesc mai mult, dar pana atunci iti mai spun ca mall-ul are o suprafata totala de peste 200.000 de metri patrati, 2.500 de locuri de parcare… mama naibii, trenulet electric prin el, un lac, doua cazinouri, patinoar… ce-ar mai fi? Pista de role, bowling, treburi, biliard… bordel (!!!). Haha, nu bordel n-are… asta a fost de la mine :))

Da’ hai sa vedem cum e cu cinematograful asta IMAX. Pai cica e ultima fitza in materie de cinematografe la nivel mondial. Ecranul este mare cat o jumatate de teren de fotbal (adica o cladire cu 8 etaje), are forma curbata ca sa cuprinda si vederea periferica a spectatorilor. Proiectorul care ruleaza filmele are o tona.

Aranjamentul scaunelor în formă de amfiteatru aduce fiecare spectator în centrul acţiunii şi, cu ajutorul ochelarilor IMAX polarizaţi, imaginile par să părăsească ecranul şi să plutească în sală. Efectele 3D sunt posibile datorită peliculei de film speciale, de 70mm, deci mai mare decât pelicula folosită în mod normal la proiecţiile cinematografice din sălile obişnuite. Deci e o mare jmecherie, cu alte cuvinte. Mai multe detalii AICI.

Deci am intrat in randul lumii, cum ar veni… O sa fie un pic de nebunie cu traficul in Sectorul 6 si asa cam la pamant… Mai avem de rezolvat si problemele economice, sociale, politice… mai avem de redus somajul si de pus la punct sistemul medical, ca-n rest avem de toate 🙂 Da’ ia mai da-le dracu’ pe astea. Sa curga sampania, sa ruleze filmul, sa vina fetitzele… Ce mai atatea probleme… 🙂 Tara n-are de mancare/ Da’ io-s roman si-n Boc ma doare :))


Vezi si:
Cum sa faci bani de la hipermarketuri
Cum arata o camera foto profesionala pe interior
.

This entry was posted in 3d, afi mall cotroceni, cinema, imax, info, mall. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s