De ce nu prea cred povestea cu apa descoperita pe Luna…

Am vazut stirea si la vremea ei, insa revazand-o pe blogul Inkai, m-a traznit o idee. Ca mi se mai intampla, sa stii… Asea. Deci stii povestea: la sfarsitul saptamanii trecute NASA a anuntat ca au gasit apa pe Luna. Pfoai, stirea a facut inconjorul lumii, Google si-a tras logo imediat pe chestia asta… Io am insa suspiciunile mele… Deci fii atent, te concentrezi?

Astia spun ca s-au gasit vreo 75 de litri inghetati… Adica vreo 30 si ceva de sticle de Cola de 2 litri… Se zice ca pe Pamant, apa ar fi venit de pe comete, asteroizi si alte chestii ceresti… adica ne-au bombardat atat de multe, in erele preistorice, incat apa pe care o contineau a ajuns sa formeze oceanele de astazi… Foarte bine.

Ei, luna n-a fost bombardata??? Adica doar un amarat de asteroid, mic si prapadit purator de gheata a cazut pe luna??? Si fix ala s-a pastrat si fix pe el l-au gasit sondele NASA… N-ar trebui sa fi fost mai multi si apa din belsug, ca pe Pamant?? Fie ea si inghetata?? Auzi? Am inghitit-o cum am inghitit-o pe aia cu zborul pe Luna… dar acum am mai crescut si nu mai pun boticul la de-astea… Adica n-ati fost in stare sa aflati cine l-a impuscat pe Kennedy sau sa-l gasiti pe Bin Laden da’ ati gasit apa pe Luna… Auzi? Stii ce? Ma leshi? Un extraterestru mic, verde si ametit n-ati gasit pe-acolo??

https://webspace.utexas.edu/cokerwr/www/slides/ufo/greyufo.gif

Io cred ca lu’ NASA, care o tot freaca cu zborurile (deja neinteresante) spre Statia Spatiala, ii mai trebuie niste fonduri si mai baga cate o chestie de-asta ca sa ne ia ochii… Sa zica “uite ce facem noi, dati-ne bani”. Sa dea Domnu’ sa gresesc… Plus ca eu nu sunt adeptul teoriilor conspiratiei… dar orisicat… Ma prostesc destul pe fatza politicienii mei. Acum sa iau plasa si de la astia?? Deci io pana nu beau apa de pe Luna, imi pare rau, nu cred nimic 🙂


Vezi si:
A ajuns omul pe Luna in ’69 sau nu?
Furtuni magnetice si efectele lor pe Terra – poze
.

This entry was posted in apa pe luna, info, luna, nasa, sf, spatiu, vorbe. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s