Cine imbogateste mogulii si nu poate fara ei?? Aud??

Ii stii pe moguli, nu?? Daca esti cat de cat apropiat de politica, e imposibil sa nu fi auzit de moguli. Adica daca pana anii trecuti stiam cu totii ca “mogul” inseamna ori seful unui clan ori o persoana cu puteri discretionare, in zilele noastre mogul inseamna ori Voiculescu, ori Vantul ori Patriciu. Mnoa, deci mogulii sunt rai, ne-o spune cu toata gura presedintele. Ei trebuie dati la caini sau pusi la stalpul infamiei pentru ca au tupeul jegos sa-l critice pe seful statului… Avem o singura, miiiiiica problema. Presedintele da bani la moguli…

Nu mica mi-a fost mirarea, vorba poetului sa dau peste ceea ce vezi sus, cand am trecut pe la Realitatea.net. Pai dooooomnu’ presedinte…. Pai cum e cu morala, cu etica… cu mandria, pana la urma??? Pe site-ul Realitatii presedintele se uita cu ochiul drept la noi din 3 (trei) locuri. Am zis: oare sa ma duc si pe site-ul Antenei 3??? O fi si acolo??? Am trecut asa, intr-o doara… Cand colo, ce sa vezi???

Deci io sunt un pic bulversat. Nu mai stiu ce sa cred… Parca ziceati, domnule presedinte sa nu ne mai uitam la televiziunile mogulilor… Acum ii validati prin reclamele dumneavoastra??? Sunt rai, dom’le, mogulii sau nu?? Stii ce cred? Ca sunt rai da’ buni :)))


Vezi si:
Deci nu ma pot abtine sa nu scriu iar de Base’
Clona site-ului lui Traian Basescu loveste din nou
.

This entry was posted in alegeri, campanie electorala, politica, traian basescu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s