Baaaah, daca sunt socante, nu le mai posta!!!!!!!!!!!!

Stii, te avertizeaza pentru ca stiu ei ca asa se face. Iti spun ca sunt imagini socante, chipurile sa nu te uiti, dar in creierul lor le saliveaza balele, gandindu-se cat rating or sa faca si pe site si pe televiziune si pe mama dracului. Si site-ul Realiatii si al Antenei abunda periodic de astfel de avertismente, cu imagini socante. Si Pro-ul si multa lume procedeaza la fel. Stii, adica daca spun chestia asta pe teve, nu-i mai sanctioneaza CNA-ul… Adica ei zic, vere, eu te-am avertizat… Iar pe online, chiar poti pune orice te taie capul… Altfel ei sunt “specialisti in stiri”, stii?

Intamplator, poza de sus e luata de pe site-ul Antenei. Care apropos, tii minte cand a publicat “din greseala” stirea cu moartea lui Dinica… Eu am suspiciunile mele ca treaba a fost facuta cam intentionat ca sa mai atraga un pic de publicitate. Ma rog… deci asta e miscarea.

Scriu postul asta pentru ca pur si simplu sunt oripilat. Socat, bulversat. M-am uitat, evident, la imaginile de care e vorba si sunt intr-adevar socante. Un dobitoc din Lituania chiar arunca bietul caine de pe pod. Si numai gandul asta si-mi ridica parul de pe spinare.

Ce urmeaza?? Crime in direct… bombe sub masini… si sex… daaa. Io vreau un filmuletz porno sa vad ori pe Realitatea ori pe Antena… Sa-mi spuneti cand il postati ca io ma uit. Promit… Si va fac si reclama. Daca se poate sex cu Nikita si Ogica, comentat de Dan Diaconescu sau Madalin Ionescu, chiar ati impusca mai multi iepuri… Pe cuvant.


Vezi si:
Presa romana. Cuvantul cu p… loveste din nou
Site-urile de stiri sunt scrise cu piciorusele
.

This entry was posted in imagini socante, injuratura, internet, online, presa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s