Va astept sa-mi numarati frame-urile

Cum afli cu cine voteaza cineva in turul doi? Pai nimic mai simplu. Il intrebi daca filmul cu presedintele lovind copilul e trucat sau nu.

Romania, din ce vad eu, e impartita in doua tabere. Cei care cred ca filmul e trucat (votanti de Basel) si cei care cred ca e real (votanti de Geoana). E clar. In functie de orientarile astea iti vor spune daca lipsesc sau nu frame-uri din filmarea originala, haha.

Toata natia numara la ora asta, in frunte cu televiziunile mogulilor, evident, frame-urile din clip. Sunt toate? Sunt 24 pe secunda? Unii iti vor spune ca sunt, altii ca nu…

De-aia nu stiu in ce masura filmul asta va influenta prea mult voturile. Poate sa mai mute cativa indecisi… Totusi, o lovitura pentru presedinte este cu siguranta. Una sanatoasa, chiar. E ca si cum Baselu’ si-ar fi tras pumnul ala fix in mecla proprie. Ca a fost totusi mai mult un pumn decat o palma…

Deocamdata presedintele si ai lui o cam balmajesc… Au cazut in plasa explicatiilor si a demontarilor. Totusi, poate ar trebui ca Base’ sa fi invatat ceva de la Nastase si sa le spuna tuturor asea: va astept sa-mi numarati frame-urile, haha :))


Vezi si:
Romania a votat…
Cine imbogateste mogulii si nu poate fara ei? Aud??
.

This entry was posted in politica, romania, traian basescu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s