Dupa ce i-au golit de bani, acum le fac parcari

La mine in cartier se munceste cu spor zilele astea. Dorelii care n-au plecat in Italia sapa de zor. De vreo cateva zile se chinuie sa faca parcari noi. Toate bune si frumoase pana aici, apreciem initiativele de genul asta. E nevoie de parcari peste tot, cu atat mai mult in Bucuresti. Este o singura problema: parcarile astea le fac dupa ce in ultimele doua luni s-au ridicat SUTE de masini parcate “ilegal”. Pe cuvant, nu exagerez. In fiecare zi ridicau astia cel putin 10-15 masini.

Le ridicau tocmai pentru ca bietii soferi NU AVEAU unde sa-si parcheze masinile. Era atat de aglomerat peste tot incat erau nevoiti sa le lase seara pe marginea soselei. De unde veneau rechinii de la primarie si le ridicau dimineata. Asa cum am mai scris si cu ceva vreme in urma, ca sa-ti recuperezi masina de la ADP, te costa cel putin 5-6 milioane.

Asa ca parcarile astea se fac acum, dupa Primaria a pus laba pe sute de milioane de lei in tot sectorul. Nu cred ca exagerez, caci repet, in fiecare zi din ultimele doua luni am vazut cate 3-4 masini ridicate. Si asta e doar ce am vazut eu… Ba mai mult, dupa cum vezi in poza, chiar in ziua in care lucrau la parcari continuau sa ridice masini…

Concluzia e una singura: le-a luat intai banii si acum le fac parcari din ei. Mai du-va dreaq de soferi, o fi zis primarul. Bani sa va luati masina aveti… eu din ce sa-mi platesc campania electorala???


Vezi si:
De ce se ridica masini in Bucuresti? De Kiki!!
Cele mai tari masini. Fa misto de botul lor – poze
.

This entry was posted in auto, bucuresti, masini ridicate, parcare, se ridica masini. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s